Компанія Hillmont Partners увійшла до міжнародного рейтингу The Legal 500

Компанія Hillmont Partners увійшла до рейтингу найкращих юридичних компаній України  за 2019 рік за версією міжнародного видання The Legal 500.

Як повідомляє «Юридична газета», в квітні The Legal 500 оновило щорічний рейтинг лідерів юридичного ринку в 11 основних сферах юридичної практики, що складається за результатами незалежного дослідження роботи юристів за 2018 рік.

Hillmont Partners вперше брала участь в рейтингу і увійшла до списку кращих у номінації «Вирішення спорів».

«Нещодавно створена фірма Hillmont Partners LLC рекомендована за «високий рівень компетентності та професіоналізму, глибокі знання та креативний, надійний сервіс», – сказано в коментарі до рейтингу на сайті The Legal 500.

Як новий учасник українського юридичного ринку я радий, що Hillmont Partners вже визнана провідною фірмою в країні. Ми продовжуємо удосконалюватись, надаючи нашим клієнтам найвищий рівень обслуговування.

коментує Джеймс Харт, один з партнерів-засновників компанії.

Нагадаємо, The Legal 500 – провідне міжнародне видання зі штаб-квартирою в Лондоні, відоме щорічними дослідженнями юридичного ринку в понад 100 країнах світу, починаючи з 1987 року.

Компанія Hillmont Partners була заснована британськими та українськими партнерами влітку 2016 року для надання юридичних послуг високої якості інвесторам і бізнесу, які вже працюють або мають намір працювати в Україні.

share link share link share link