Довідник Legal 500 EMEA рекомендував Hillmont Partners у 6 практиках в Україні

Юридична фірма Hillmont Partners з приємністю повідомляє, що міжнародний юридичний довідник Legal 500 EMEA у своєму щойно оприлюдненому виданні 2020 року відзначив фірму як провідну в 6 сферах практиик. За результатами дослідження 4 партнери фірми отримали персональне визнання у своїх ключових практиках завдяки рівню супроводжуваної клієнтської роботи.

Довідник рекомендує фірму у сфері банківського і фінансового права та цінних паперів і відзначає «відмінні здібності команди з питань аналізу кредитного портфелю, стягнення та реструктуризації проблемної заборгованості». Співкеруючий партнер Джеймс Харт та асоційований партнер Тарас Тертичний увійшли до числа рекомендованих фахівців і, за відгуками клієнтів «виділяються своїм розумінням складних питань банкрутства».

Фірма відзначена у сфері комерційного, корпоративного права та M&A завдяки своїй «зростаючій активності у якості радника із супроводу масштабних міжнародних трансакцій». Довідник рекомендує партнерів Олександра Ількова і Тараса Тертичного за їхні компетенції з «консультування іноземних інвесторів з питань запуску бізнесу та придбання активів в Україні».

Судова практика фірми рекомендована довідником як така, що «відома своїми якісними консультаціями, чудовою організацією роботи та уважним підходом до потреб клієнтів». Співкеруючий партнер Сергій Нижний і асоційований партнер Тарас Тертичний відзначені у дослідженні і отримали схвальний відгук клієнта: «їхні здібності до порозуміння та взаємодії із судовими установами прекрасні, а результати їхньої роботи для мене стали зразковими». Для цієї практики довідник також згадує експертизу і клієнтоорієнтованість співкеруючого партнера Джеймса Харта, радника Ігоря Пугайка, старшого юриста Ольги Стахєєвої-Боговик, юристів Людмили Бойко та Сергія Стретовича.

Практика енергетики фірми отримала відзнаку за супровід проектів у секторах біогазу та ядерної енергетики. Партнер Сергій Нижний та радник, керівник практики адміністративного і податкового права Ігор Пугайко рекомендовані у дослідженні. Довідник наводить відгук клієнта: «моя співпраця з цією фірмою та її окремими експертами характеризується передбачуваністю та відвертістю, які у значній мірі сприяють стабільному розвитку нашого бізнесу і дають змогу планувати роботу максимально безпечно та ефективно».

Практика інтелектуальної власності та її лідер Тарас Тертичний здобули визнання завдяки здібностям команди «аналізувати бізнес ситуації клієнтів і захищати їхні інтереси в межах відносно слаборозвиненої правової сфери».

Очолювана співкеруючим партнером Джеймсом Хартом практика приватних клієнтів отримала рекомендації у дослідженні завдяки «зростаючому обсягу роботи для заможних приватних клієнтів з питань сімейного права, міжнародних спорів, структурування активів, міграційного законодавства». У своїх відгуках клієнти відзначають, що «високий рівень компетенцій та професіоналізму, глибокі знання і творчий підхід партнерів та юристів роблять цю практику фірми унікальною».

share link share link share link