Анастасія Черноштан приєдналася до команди корпоративної практики Hillmont Partners

До команди корпоративної практики Hillmont Partners приєдналася Анастасія Черноштан – фахівець з аграрного права.

Має успішний досвід роботи в одній з найбільших сільськогосподарських компаній України, а саме в IMC agricultural company, а також велику практику з іноземними клієнтами, пов’язану з антимонопольним законодавством, контрактним правом та процедурами злиття й поглинання у Law firm “B.C. Toms & Co”.

Зокрема, Анастасія працювала з різними видами договорів і довгострокових контрактів, готувала рекомендації щодо можливого підписання Україною Угоди про вільну торгівлю із Сполученим Королівством після Brexit, консультувала щодо відповідальності за вчинення шахрайських дій відносно іноземних юридичних осіб в Україні.

“Анастасія Черноштан – сильний командний гравець, що має унікальний досвід роботи з іноземними юридичними особами щодо відповідальності за вчинення шахрайських дій – від врегулювання спору до виконання рішення суду України за кордоном, досвід роботи щодо створення фермерських господарств іноземцями, щодо придбання права оренди сільськогосподарської землі, можливого використання оборонних земель тощо, тож ми раді вітати її в нашій команді”, – коментує Вадим Галайчук, партнер Hillmont Partner.

Також Анастасія Черноштан є експерткою з правових антирейдерських запобіжників, корпоративних, M&A та комерційних прав.

share link share link share link